Over mij

Mijn naam is Annette Meijburg-de Lange. Ik ben een geaccrediteerd
APS-therapeut. In mijn naaste omgeving heb ik ervaren dat APS therapie de kwaliteit van leven aanzienlijk kan verbeteren.
Hierdoor ben ik enthousiast geworden en heb de HBO-opleiding voor APS therapeut bij APS therapy in Heteren gevolgd. 

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Voor APS Therapie BVAT als geaccrediteerd lid onder nr. 401. Dat geeft u zekerheid dat ik werk volgens de eisen van de beroepsvereniging en daardoor alle informatie die u verstrekt, vertrouweijk behandel.

Daarnaast heb ik de opleiding Voetreflexologie van de Bond van Europese Reflexologen gevolgd. Ik ben ook aangesloten bij de beroepsvereniging BER, onder lidnr. 8517. Dit betekent voor u dat de behandelingen dan geheel of gedeeltelijk vergoed kunnen worden. De vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekering en het aanvullende pakket dat u heeft afgesloten.

Verder heb ik mij verdiept in de Triggerpointtherapie. Triggerpoints zijn spierknopen die in actieve staat lokaal of op hele andere plekken pijn veroorzaken in het lichaam. Hiervoor heb ik diverse workshops gevolgd bij Total Health in Breda. In mijn praktijk pas ik deze therapie toe met behulp van APS therapie.

Om meer over het menselijk lichaam te leren heb ik de HBO opleiding medische basiskennis gevolgd, ook bij Total Health in Breda. Dit is een Cpion geaccrediteerde opleiding die voldoet aan de PLATO-eisen.